مدیریت استعداد با رویکرد کانون توسعه
سازمانها به وسیله افراد حرکت میکنند، و این استعداد افراد است که تعیین کننده موفقیت سازمانهاست. بنابراین امروزه مدیریت استعدادها به یکی از فرایندهای ارزش آفرین در سازمان ها تبدیل شده است.
مدیریت استعداد برای اولین بار توسط شرکت مکنزی با گزارش The War for Talent در اواخر دهه ۱۹۹۰ مطرح شد و یک واژهی حرفهای در مدیریت است که اخیرا در میان سازمانها رایج شده است.
بررسی شرکت مکنزی مشاهده شد که سازمانهایی که در جذب، توسعه و نگهداری مدیران با استعداد موفقتر هستند میزان سوددهی بیشتری دارند.
مدیریت استعداد مجموعهای از برنامه ها برای جذب، انتخاب، ارتقا، ارزیابی، توسعه و حفظ کارکنانی است که می توانند در ایجاد مرز رقابتی برای سازمان نقش داشته باشند.
یکی از رویکردهای انجام فرآیند مدیریت استعداد در سازمان بهره گیری از کانونهای ارزیابی و توسعه است با کمک این کانون ها امکان، شناسایی، ارزیابی و توسعه استعدادها فراهم میشود.
در این رویکرد فراتر از ارزیابی به دنبال توسعه کارکنان هستیم یعنی فراهم کردن فضایی که ارزیابی و توسعه به صورت همزمان اتفاق بیفتد.
برای آشنایی بیشتر با این موضوع فیلم ارائه من با عنوان مدیریت استعداد با رویکرد کانون توسعه در اولین کنفرانس مدیریت منابع انسانی در صنعت سلامت را ملاحظه فرمایید.
درباره سونیا جلالی
من سونیا جلالی هستم، موسس آکادمی تخصصی مدیریت منابع انسانی، بیش از یک دهه در حوزه مدیریت منابع انسانی کارکردم و عناوین مختلفی را یدک کشیدم. از زمانی که مدیریت منابع انسانی را شناختم جایگزین بهتری برای آن پیدا نکردم که به بودن من معنا دهد، شناخت انسانها و پيچيدگیهاشون و كمك به آنها برای رشد و توسعه و موثر بودن شان در سازمان چيزی بود كه در پیاش بودم و يافتمش و رفته رفته خواندم و تجربه كردم و آموختم و لذت بردم و رشد کردم.
نوشته های بیشتر از سونیا جلالی
دیدگاهتان را بنویسید